Jump to content

Yeah, Wargambling is full of it.....


Andrewbassg

Recommended Posts

39 minutes ago, Ensign Cthulhu said:

Post the replay or shut it.

1.  None of us can post replays, here.  They're not a supported file type on this forum.
2.  The "choose files" button seems to be invisible for myself and some other forum members, currently.  So we can't post images and other supported file types.
3.  @I_cant_Swim_ has mentioned devoting time & effort towards a solution.  But, the solution remains elusive, for the moment.

As I see it, the work-around would be to convert a replay file into a youtube video and post a link to it.

As for the described game-play situation, I wonder if ping/lag conditions could explain the delay?
Was there severe lag during the game @Andrewbassg ?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Wolfswetpaws said:

1.  None of us can post replays, here.  They're not a supported file type on this forum.
2.  The "choose files" button seems to be invisible for myself and some other forum members, currently.  So we can't post images and other supported file types.
3.  @I_cant_Swim_ has mentioned devoting time & effort towards a solution.  But, the solution remains elusive, for the moment.

As I see it, the work-around would be to convert a replay file into a youtube video and post a link to it.

As for the described game-play situation, I wonder if ping/lag conditions could explain the delay?
Was there severe lag during the game @Andrewbassg ?

1.3. Yep. But can be worked around. By uploading elsewhere and posting the links 

2.We exceeded our total upload quota. Me by 390% A48E2DD6-327E-4E69-B995-CD0955AA6217.gif

 

As for lag ......idk.... not really. Playing from EU to NA I have around 100-150. On EU around  20-35.

 

Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, I_cant_Swim_ said:

Yes. You should be able to upload replays and related content to a size of 5 megs per post. Space is very limited for now, but we'll see what leeway we have to tweak things as we go forward. 

 

46721D76-957C-425A-9701-8D106F1B2173.gif

I have two posts with  LOTS of images. Will seek to do somethin about them

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Daniel_Allan_Clark said:

Could be some of the wonky ways the servers and code calculate damage.

I've had single dive bombing strikes clearly register two SEPARATE instances of damage...and I'm not sure why.

Each bomb is counted separately.  Same for torpedoes and rockets, I think.

Link to comment
Share on other sites

 

2 hours ago, Daniel_Allan_Clark said:

All bombs land at the same time though, and usually the damage comes up as like one salvo...

Except occasionally, when it doesn't.

The system checks every (IIRC) 1/7 of a second, so if the salvos land on different "cycles" it cannot aggregate them. While this is obvious if you are "ripple firing" (holding down the LMB) it can also happen if you have a larger ship (or slower shells) and the damage "landing" breaks cross 2 cycles, where the "front" and "back" of a salvo land on different assessment cycles.

Atlanta and her sisters should be fairly easy to replicate this on, if you fire at a ship around 30 degrees off your bow or stern (preferably an angling battleship) 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, SureBridge said:

 

The system checks every (IIRC) 1/7 of a second, so if the salvos land on different "cycles" it cannot aggregate them. While this is obvious if you are "ripple firing" (holding down the LMB) it can also happen if you have a larger ship (or slower shells) and the damage "landing" breaks cross 2 cycles, where the "front" and "back" of a salvo land on different assessment cycles.

Atlanta and her sisters should be fairly easy to replicate this on, if you fire at a ship around 30 degrees off your bow or stern (preferably an angling battleship) 

Maybe...

The delay was closer to a full second than a tenth of a second.

I always took it as some lag between my computer and the server...or as a situation where the server hadn't finished the calculation of penetration and module damage in the previous cycle...or something like that.

Could be a number of things.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.